Henkjan Smits – trainer, dagvoorzitter en spreker bij Business X-Factor

Henkjan is samen met Erik Jan BXF-Trainer. Hoewel de roots van Henkjan in de muziekindustrie liggen, heeft hij zijn werkgebied al geruime tijd uitgebreid naar het bedrijfsleven. De link was snel gelegd. In de muziekwereld inspireerde hij artiesten het beste uit zichzelf te halen en met minder geen genoegen te nemen. Hij maakte artiesten bewust van het belang van consistent gedrag en communicatie, waardoor fans trouw blijven en eventuele fouten vergeven.

Dit is niet anders in een commerciële organisatie. Het centraal stellen van de klant is van belang om succesvol te zijn. Vandaar dat hij zijn kennis en ervaring inzet zodat jouw bedrijf haar commerciële doelstellingen bereikt.


Nu jouw wensen doornemen?

Neem contact op

Enkele referenties van Henkjan

Jan Willem Boissevain

“Een integraal en overtuigend beeld wat de (sociale) media met je doen en hoe je bij het publiek overkomt. Je hoort het niet vaak. Meestal blijft dat hangen bij technische getogen en algemeenheden. Niet bij Henkjan Smits. Hij weet zijn publiek de spiegel voor te houden. Tijdens een debat in Nieuwspoort over het effect van de media maakte hij indruk op mensen van de overheid en van de politiek. Ik vroeg hem zijn inspirerende verhaal te houden voor medewerkers van een jong IT-bedrijf. Hoe kun je de X-factor van de mensen en organisatie verhogen en welke impact maakt dit op de klanten en partners? Met zijn powerspeech en toegesneden advies weet hij mensen te confronteren met effecten van hun gedrag en gelijktijdig te motiveren daarin verandering aan te brengen. Organisaties en managementteams die impact willen maken op hun omgeving en talenten willen laten excelleren adviseer ik Henkjan om hulp te vragen.”

Marcovrijburg

“Bij het horen van de naam ‘Henkjan Smits’ is de eerste associatie snel gemaakt: een kritisch TV-jurylid. Ik heb Henkjan evenwel leren kennen als lid van de raad van advies van het eSociety Platform.
Na een fantastische spreekbeurt over de Business X-Factor, gevolgd door een goed gesprek, hebben we met ReasonNet Henkjan ingeschakeld om een cultuur-veranderingstraject te begeleiden binnen de organisatie. Ik heb zelden zulke degelijk voorbereidde en scherpzinnige sessies meegemaakt. Met het beoogde effect in de organisatie!
Ik beveel de aanpak om te komen tot het bereiken van de Business X-Factor voor iedere onderneming van harte aan.”

Sebastiaan Scholte

“Henkjan has successfully coached a session with our management about the importance of strategic communication with a.o. social media.
At the same session he was able to confront people in an engaging and positive way to participate.
It was a true eye opener for our management and most importantly people started to reflect about their own ability to determine their destiny.
Henkjan made good reference to our core company values by giving interesting examples from other related industries and from his own personal experience in the entertainment-business.
Whoever hires Henkjan will be assured of a day with active participation, lots of laughter and good reflection.”

ceesvanVliet

“Henkjan Smits gaf een presentatie als onderdeel van het Ahold Bedrijfskundig Leertraject. Zijn inspirerende verhaal over imago, identiteit, creëeren van fans en het belang van ‘volop in contact zijn met de klant’ heeft de groep positief getriggerd. Zijn verhalen spreken zeer tot de verbeelding doordat hij steeds weer op een verrassende manier het bruggetje maakt van artiesten naar bedrijven. Veel leden van de groep hadden een vooroordeel over Henkjan op basis van zijn rol als jurylid van de talentenjachten op tv. Door zijn inspirerende verhaal werd dit vlot weggenomen. Zo ging zijn reputatie van ongenuanceerd, bot en negatief op tv binnen 10 minuten naar kritisch maar heel inspirerend en leerzaam.

anneke haarsma

“Ik dacht eerst: dat zal wel weer zo’n westerling zijn die het ons even komt vertellen. Maar eerlijk is eerlijk: Henkjan heeft bij mij wel de luiken geopend.”Henkjan is ook beschikbaar als spreker, dagvoorzitter en adviseur

Heb je interesse in een inspiratiesessie, lezing of workshop op maat? Neem gerust contact op. Hieronder kun je verschillende keuzes maken.

Neem contact op met Henkjan

 Business X-Factor workshops

 Business X-Factor trainingen

Bezoek de website van HenkjanBezoek de pagina van Erik Jan Koedijk

Erik Jan is samen met Henkjan BXF-Trainer. Hij is energiek en gedreven en houdt zich sinds 1992 met internet en communicatie bezig. Sinds 2007 is hij zelfstandig ondernemer en met name als directieadviseur actief. Ook geeft hij workshops en lezingen en is een graag geziene gast bij (internationale) congressen en evenementen. Hij onderscheidt zich door zijn kennis in sales, marketing, internationale ervaring en (internet) technologie.

De afgelopen jaren heeft hij zich ingezet voor ruim vijftig organisaties waaronder Speedo, Rabobank, Van Haren, Omroep Zeeland, Gemeente Heerlen, de Baak, Carlsberg, VVV Zeeland, Van der Valk en KPN.


Persoonlijke pagina van Erik Jan Koedijk

De Business X-Factor 2-daagse training op 11 december en 15 januari!

Een training waarbij je werkt aan het toepassen van de basis van het Business X-Factor-model. Samen met de groep: van ceo tot wijkagent – alles door elkaar! En samen met BXF-Trainers Henkjan Smits en Erik Jan Koedijk. De trainers inspireren én activeren je. Er ontstaat iets magisch, waardoor je energieniveau stijgt en echte resultaten worden geboekt!

We leren je waarom het belangrijk is de juiste vragen te stellen, doelen te formuleren en beter te focussen. Hoe je meer rust brengt in je werk en duidelijker communiceert. En hoe je moet omgaan met de vele mails, meetings en stress die daarbij komt kijken. Ben je actief op social media, dan ontdek je hoe je die écht zinvol kunt inzetten. Henkjan deelt je zijn ervaringen uit de muziekindustrie en Erik Jan die van zijn loopbaan binnen Nokia. Tussen die twee zijn méér overeenkomsten dan je aanvankelijk denkt…


Contact?

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Schrijf je nu in voor de Business X-Factor workshop

Heb je al gehoord van de Dentist X-Factor?

Ontdek hoe je gedrag leidt tot succes – voor jezelf en je bedrijf!

Word magisch aantrekkelijk voor je fans, je klanten en medewerkers – alle stakeholders. Na de DXF krijg je mensen méé!

Voor wie? Tandheelkundig professionals

Duur: 1 dag

Investering vanaf: € 595,- excl. btw.

Waar: diverse plaatsen

Inschrijven