Business X-Factor communicatie trainers gezocht

businessxfactor Geen categorie, samenwerken

Tot 27 december kun je je nog inschrijven wanneer je interesse hebt om na de zomer van 2016 deel uit te maken van het Business X-Factor team. We zullen in februari een informatieavond organiseren. Reageer aub alleen wanneer je de juiste instelling en ervaring hebt,  dan nemen we contact met je op. Reageren kan via LinkedIN volg hier de link

Waar zijn we naar op zoek en waarom?

Nog nooit veranderde de samenleving zo snel als tegenwoordig en het zal hierna nooit meer zo langzaam gaan als nu. Hierdoor verandert de consumptie en communicatie. Klanten worden mondiger. Professionals en organisaties weten vaak niet hoe ze met deze nieuwe manier van communicatie om moeten gaan. Hoe zorg je ervoor dat de organisatie magisch aantrekkelijk wordt? Hoe krijg je de Business X-Factor? Online én offline. Ieder mens en iedere organisatie heeft een X-Factor, net als de meest succesvolle artiesten. Die lijken feilloos aan te voelen wat hun X-Factor is, maar zijn zich daar niet bewust van. Ze communiceren oprecht en gedragen zich authentiek. Juist daardoor krijgen ze fans.

Tijdens de Business X-Factor-Training helpen we onze deelnemers hun X-Factor te vinden en zorgen we dat hun business gaat swingen. Met het unieke BXF-model ontdekken de deelnemers wie ze écht zijn en wat ze uniek maakt. Dat is goed voor de deelnemers, voor hun business en voor de klanten. Meer plezier in het werk en het leven!

De Business X-Factor workshops en trainingen brengen gegarandeerd succes in de business. Met het BXF-model combineren de deelnemers de X-Factor met hun marketing- en communicatiestrategie.

Na de Business X-Factor workshops en trainingen neemt men acht concrete zaken mee die per direct in de werkomgeving kunnen worden toegepast. Via adaptive learning & coaching borgen wij dit.

Vanwege toenemende vraag zijn wij op zoek vanaf mei 2016 naar Freelance Trainers

Wat ga je doen?

Je bent als freelance trainer betrokken bij het doorontwikkelen van de Business X-Factor proposities en het leerplatform. Je denkt actief mee in de ontwikkeling van het trainingsaanbod. Je weet als trainer op een energieke en speelse, maar inhoudelijk sterke, manier de  inhoud op je groep over te brengen. Je grondhouding is leren. Dit blijkt uit hoe je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. Ook je interesses sluiten daarbij aan. Het produceren van content, zoals het schrijven van teksten en het opnemen van filmpjes is ook iets dat je leuk vindt en je wilt dat graag delen met anderen.

Wie zoeken we?

Je bent in staat om als freelance trainer het verschil te kunnen maken. De Business X-Factor modellen en inhoud staan vast, leerdoelstellingen staan vast, echter de wijze waarop je je eigen ervaring in kunt brengen staat volledig vrij. Je bent geen 100% “gescripte trainer”, dat willen we onze klanten namelijk niet aandoen! Je werkt op HBO/WO-niveau en je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met het trainen. Je hebt inhoudelijke kennis en affiniteit in communicatie en basic workskills zoals presenteren. Als persoon ben je een ervaren facilitator en snap je dat dit meer dan alleen trainen is, zo weet je wat groepsdynamiek is en kunt daar op een professionele en informele wijze mee om gaan. Je bent procesmatig sterk, werkt ruimtelijk en bent creatief met de inzet van middelen, materialen en werkvormen.  Je bent een krachtige, zelfstandig ondernemer met meerdere opdrachtgevers en je bent flexibel en proactief ingesteld. Tenslotte heb je ook een zakelijk netwerk waar je de Business X-Factor graag positioneert en vanuit daar ook deels business genereert.

Heb je interesse, laat het weten en stuur een korte bondige brief mee waarom je zou willen samenwerken.

Alvast dank voor je interesse!

Hartelijke groet,

 

Henkjan Smits & Erik Jan Koedijk

Henkjan Smits en Erik Jan Koedijk bij Glazen Huis Heerlen

Henkjan Smits en Erik Jan Koedijk bij het Glazen Huis in Heerlen. Klik voor het verslag!

Kom je toevallig op deze pagina en heb je interesse in onze trainingen, laat het hieronder weten en we nemen contact met je op! Zoek je een inspirerende lezing voor je evenement, kijk dan eens hier.