Curaçao workshops voor Nederlandse deelnemers

businessxfactor Geen categorie

 

logo Rainbow retreat

Het team van Business X-Factor en Rainbow Retreat organiseerden in 2015 de 2-daagse Business X-Factor workshop voor bedrijven, organisaties en (semi) overheidsinstellingen in Curaçao. In 2016, 2017 en 2018 werden er ook Social Media en Cybersecurity trainingen en sessies georganiseerd. Een groot succes. Nu ook voor Nederlandse deelnemers. Wil jij er ook bij zijn? Je kunt je interesse tonen door je gegevens achter te laten.

Doelgroep: ondernemers, managers en teamleiders van bedrijven, organisaties en (semi) overheidsinstellingen. De inspirerende locatie waar de Business X-Factor plaatsvindt is volledig aangepast om te reconnecten met jezelf, te voelen, te horen, te zien en te proeven. Ook ideaal als teambuilding voor je team of team met partners / klanten. Jij regelt je vlucht naar Curaçao zelf, wij doen de rest! Inspiratie en activatie gegarandeerd!

Business X-Factor Curacao

Gaat het team van de Business X-Factor ook met jouw organisatie naar Curaçao? Laat ons je interesse weten! Wij organiseren dan:

  • een 3-daagse workshop “Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, hoe kom ik over” + “Internet en mijn bedrijf. Krijg je mensen mee!” (maximaal 16 deelnemers per workshop) – investering: fixed price per team op aanvraag.
  • personal coaching sessies inclusief.
  • een op maat teambuilding inclusief.

Heb je interesse klik dan hier, laat dan een berichtje achter en we nemen contact met je op!

BXF-trainers Henkjan Smits en Erik Jan Koedijk: Ontwikkelen van talent is van groot belang voor innovatie en samenwerking in een organisatie. Door middel van deze workshops geven wij handvatten waarmee iedereen verder kan!”

Business X-Factor Henkjan Smits en Erik Jan Koedijk

hjfoto


Heb je interesse, laat het ons weten!

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Naam organisatie (verplicht)

Je functie:

Je telefoonnummer (verplicht):

Maak hieronder je keuze (verplicht)


Opmerking