Henkjan Smits – trainer, dagvoorzitter en spreker bij Business X-Factor

Henkjan is samen met Erik Jan BXF-Trainer. Hoewel de roots van Henkjan in de muziekindustrie liggen, heeft hij zijn werkgebied al geruime tijd uitgebreid naar het bedrijfsleven. De link was snel gelegd. In de muziekwereld inspireerde hij artiesten het beste uit zichzelf te halen en met minder geen genoegen te nemen. Hij maakte artiesten bewust van het belang van consistent gedrag en communicatie, waardoor fans trouw blijven en eventuele fouten vergeven.

Dit is niet anders in een commerciële organisatie. Het centraal stellen van de klant is van belang om succesvol te zijn. Vandaar dat hij zijn kennis en ervaring inzet zodat jouw bedrijf haar commerciële doelstellingen bereikt.


Nu jouw wensen doornemen?

Neem contact op

Enkele referenties van HenkjanHenkjan is ook beschikbaar als spreker, dagvoorzitter en adviseur

Heb je interesse in een inspiratiesessie, lezing of workshop op maat? Neem gerust contact op. Hieronder kun je verschillende keuzes maken.

Neem contact op met Henkjan

 Business X-Factor workshops

 Business X-Factor trainingen

Bezoek de website van HenkjanBezoek de pagina van Erik Jan Koedijk

Erik Jan is samen met Henkjan BXF-Trainer. Hij is energiek en gedreven en houdt zich sinds 1992 met internet en communicatie bezig. Sinds 2007 is hij zelfstandig ondernemer en met name als directieadviseur actief. Ook geeft hij workshops en lezingen en is een graag geziene gast bij (internationale) congressen en evenementen. Hij onderscheidt zich door zijn kennis in sales, marketing, internationale ervaring en (internet) technologie.

De afgelopen jaren heeft hij zich ingezet voor ruim vijftig organisaties waaronder Speedo, Rabobank, Van Haren, Omroep Zeeland, Gemeente Heerlen, de Baak, Carlsberg, VVV Zeeland, Van der Valk en KPN.


Persoonlijke pagina van Erik Jan Koedijk

De Business X-Factor 2-daagse training op 11 december en 15 januari!

Een training waarbij je werkt aan het toepassen van de basis van het Business X-Factor-model. Samen met de groep: van ceo tot wijkagent – alles door elkaar! En samen met BXF-Trainers Henkjan Smits en Erik Jan Koedijk. De trainers inspireren én activeren je. Er ontstaat iets magisch, waardoor je energieniveau stijgt en echte resultaten worden geboekt!

We leren je waarom het belangrijk is de juiste vragen te stellen, doelen te formuleren en beter te focussen. Hoe je meer rust brengt in je werk en duidelijker communiceert. En hoe je moet omgaan met de vele mails, meetings en stress die daarbij komt kijken. Ben je actief op social media, dan ontdek je hoe je die écht zinvol kunt inzetten. Henkjan deelt je zijn ervaringen uit de muziekindustrie en Erik Jan die van zijn loopbaan binnen Nokia. Tussen die twee zijn méér overeenkomsten dan je aanvankelijk denkt…


Contact?

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Schrijf je nu in voor de Business X-Factor workshop

Heb je al gehoord van de Dentist X-Factor?

Ontdek hoe je gedrag leidt tot succes – voor jezelf en je bedrijf!

Word magisch aantrekkelijk voor je fans, je klanten en medewerkers – alle stakeholders. Na de DXF krijg je mensen méé!

Voor wie? Tandheelkundig professionals

Duur: 1 dag

Investering vanaf: € 595,- excl. btw.

Waar: diverse plaatsen

Inschrijven