inCompany of Maatwerk voor jouw team?Wil je voor jouw onderneming of afdeling een BXF-Workshop of Training organiseren die is toegespitst op de uitdagingen waar jullie voor staan? Dat kan! En onze aanpak is altijd praktijkgericht door de 70-20-10-methode die we gebruiken!

inCompany

Bij inCompany zijn de deelnemers allemaal eigen personeel. We koppelen ons programma aan jullie specifieke leervraag of doelen en brengen talenten een stap verder.

70-20-10
Onze inCompany BXF-Trainingen zijn gebaseerd op het Jennings-principe: 10% trainen in de klas, 20% coachen in de praktijk en 70% leren op de werkvloer. Want puur klassikaal trainen heeft zijn langste tijd gehad. Leren is een proces dat vooral effectief is op de werkvloer. Met onze praktische aanpak versterken training, werken en online-ondersteuning elkaar.

Online-ondersteuning
Daarom krijgt iedere deelnemer aan een inCompany BXF-Training toegang tot een besloten netwerk. Daar is alle relevante informatie te vinden die nodig is om beter te kunnen werken en kan kennis gecreëerd en gedeeld worden. Ook is het mogelijk snel in contact te komen met elkaar en met de trainers. Verder krijgen de deelnemers ondersteuning bij het uitvoeren van de taken die we na afloop meegeven en tips voor het meekrijgen van collega’s.

Tarieven
Voor inCompany hanteren we dezelfde prijsstelling per persoon als bij de workshops en trainingen met open-inschrijving met een minimum van 10 deelnemers.


Neem contact opMaatwerk

Nog een stapje verder? Dat kan, want ook een heel ander, op maat gesneden traject is mogelijk. Dan stemmen we ons aanbod op jouw organisatie af en wordt het echt maatwerk.

70-20-10
Onze Maatwerk BXF-Trainingen zijn gebaseerd op het Jennings-principe: 10% trainen in de klas, 20% coachen in de praktijk en 70% leren op de werkvloer. Want puur klassikaal trainen heeft zijn langste tijd gehad. Leren is een proces dat vooral effectief is op de werkvloer. Met onze praktische aanpak versterken training, werken en online-ondersteuning elkaar.

Online-ondersteuning
Daarom krijgt iedere deelnemer aan een inCompany of Maatwerk BXF-Training toegang tot een besloten netwerk. Daar is alle relevante informatie te vinden die nodig is om beter te kunnen werken en kan kennis gecreëerd en gedeeld worden. Ook is het mogelijk snel in contact te komen met elkaar en met de trainers. Verder krijgen de deelnemers ondersteuning bij het uitvoeren van de taken die we na afloop meegeven en tips voor het meekrijgen van collega’s.

Tarieven
Kies je voor een maatwerktraject, dan rekenen we ook adviesuren. Die krijg je echter gecrediteerd op het moment dat het tot een opdracht komt.


Neem contact opHenkjan of Erik Jan boeken als spreker?

Vanzelfsprekend kun je Erik Jan of Henkjan ook boeken als inspirerende spreker of dagvoorzitter voor jouw evenement.

Wist je dat Henkjan en Erik Jan ook directies coachen en begeleiden? Dat Erik Jan alles weet over digitale strategie en Henkjan alles over talentontwikkeling?


Neem contact met ons op
Neem contact met ons op en maak je interesse kenbaar

Vul hieronder het formulier met je gegevens in. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op! Erik Jan Koedijk en Henkjan Smits zijn vanzelfsprekend ook boekbaar als inspirerende spreker(s) op jouw evenement, congres of klantendag.

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Naam organisatie (optioneel)

Je functie (optioneel)

Je telefoonnummer (verplicht)

Selecteer waar je interesse naar uit gaat (meerdere antwoorden mogelijk)


Opmerkingen