Serious request Heerlen ontvangt cheque Serious Reflection

businessxfactor Serious Request

Serious Request Heerlen & Serious Reflection

December is de tijd om met elkaar even stil te staan, het gezellig te hebben, inspiratie op te doen, te bezinnen. Alleen, samen met wat vrienden of vriendinnen, met je team, met de hele afdeling…wat je wilt. Zo gunden ruim 500 mensen uit Heerlen en omstreken zich een avond georganiseerd door het team van Serious Reflection.

Serious Reflection bood een uniek en inspirerend theaterprogramma! Zie hier wat het programma was.

Gemeente Heerlen en de Business X-Factor

Het team van de Business X-Factor was eerder te gast in Heerlen waar de gemeente Heerlen werd getraind evenals ondernemers uit de stad. Ook werden al eerder meer dam 200 ondernemers geïnspireerd door Business X-Factor.  De gemeente is enthousiast over de aanpak en Dorthe Schipperheijn van Gemeente Heerlen vertelt:

Het glazen huis

Op 20 december 2015 was het dan zover. Henkjan Smits, Erik Jan Koedijk en Joseph Oubelkas mochten het glazen huis in. Om 23.45 uur was het zover. Namens alle deelnemers aan Serious Reflection overhandigden zij de cheque van €10.550 aan Paul Rabbering van 3FM.

Het programma van Serious Reflection

Jouw entree, is jouw bijdrage!
“Serious Reflection” Do Good | Feel Good*

Een hartverwarmende avond voor jezelf en de ander!

Chris Zegers
Over ont-moeten, je eigen pad vinden in het leven zonder op zoek te zijn. Vanuit gevoel en energie keuzes maken en niet vanuit verwachtingspatronen. Anekdotisch verteld, met uiteraard ook veel reisverhalen.

Joseph Oubelkas; 400 brieven van mijn moeder
Omdat je altijd een keuze hebt, hoe moeilijk jouw situatie ook kan zijn! Een verhaal over onterechte gevangenschap, liefde en doorzettingsvermogen….als je wilt, lukt alles.

Henkjan Smits en Erik Jan Koedijk |  Business X-Factor
Begeleiden de avond en halen de rode draad op uit het programma en vullen deze aan met hun ervaring: iedereen heeft namelijk de X-Factor, ontdek die van jou.

DO ‘unplugged’
In een klap bekend door ‘Heaven’. Met de unplugged versie stond zij  bovenaan de internationale hitlijsten. Met een nummer 1 hit met Marco Borsato en vele optredens op grote podia en televisie is Do zonder twijfel een van de bekendste zangeressen van ons land.

Do good | Feel Good want de volledige opbrengst gaat naar “Keep them going  | Serious Request 2015”. December is tenslotte de tijd om met elkaar even stil te staan, het gezellig te hebben, inspiratie op te doen, te bezinnen. Alleen, samen met wat vrienden of vriendinnen, met je team, met de hele afdeling…wat je wilt.
Iedereen werkt volledig belangeloos mee!

Dank gaat uit naar Adelmeijer Hoyng Advocaten voor een fantastische financiële bijdrage en het mede mogelijk maken van dit mooie initiatief!

 

Contact opnemen met Erik Jan en Henkjan kan altijd, laat gerust je gegevens achter: