Interesse in een inCompany workshop voor jouw organisatie?Je werkt aan bewustwording van wie je bent, hoe je overkomt, wat je wil, wat je kan en hoe je communiceert. Dit doe je door toepassing van het unieke Business X-Factor model. Samen met de groep die aan de workshop deelneemt en de Business X-Factor trainers Henkjan Smits en Erik Jan Koedijk.

De trainers inspireren én activeren je. Er ontstaat iets magisch, waardoor je energieniveau stijgt en echte resultaten worden geboekt!

We leren je waarom het belangrijk is de juiste vragen te stellen, doelen te formuleren en beter te focussen. Hoe je meer rust brengt in je werk en duidelijker communiceert. Ook leer je hoe je het enorme aantal mails en meetings kan terugbrengen, waardoor de stress, die daarbij komt kijken, vermindert.

Ben je actief op social media, dan ontdek je hoe je die écht zinvol kunt inzetten. Henkjan deelt je zijn ervaringen uit de muziekindustrie en Erik Jan die van zijn loopbaan binnen Nokia. Tussen die twee zijn méér overeenkomsten dan je aanvankelijk denkt…

 

Als ‘team’ ga je tijdens de workshop samen aan de slag. De workshop eindigt met een jurypitch, waar écht iets te winnen is…

Als je het Business X-Factor-model goed toepast, ga je bewust communiceren, waardoor je uiteindelijk veel gelukkiger wordt in alles wat je doet.De BXF Workshop voor jouw organisatie

Het juist toepassen van het Business X-Factor-model zorgt voor een echte communicatiestrategie, waardoor je bewuster wordt van hoe je overkomt en uiteindelijk veel gelukkiger wordt in alles wat je doet. In deze workshop leer je mensen overtuigen en consistent communiceren met je doelgroep.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor een breed publiek van zowel profit- als non-profitinstellingen. Of je nu zelfstandig ondernemer, projectmanager, wijkagent, accountant, bedrijfsleider, journalist of manager van een salesafdeling bent. Hoe gevarieerder de groep, hoe meer je elkaar versterkt. Dus aarzel niet en schrijf je in!

Aan het einde van de dag geven we je concrete handvatten mee hoe je intern en extern beter communiceert en krijg je een taak mee om uit te voeren. Je zult ervaren dat je meer mensen mee krijgt. In een webinar, twee weken na de workshop, evalueren we hoe het uitvoeren van die taak is gelukt en of er nog vragen zijn.

Deze workshop is ontwikkeld door Henkjan Smits en Erik Jan Koedijk en voortgekomen uit de Business X-Factor Bootcamp (directie sessies), Het ‘The retailer is a rockstar Seminar (specifiek gericht op de detailhandel) en het Y-Inspiration Event (een evenement om ondernemers uit te leggen hoe te communiceren met de klant).

Door deze mix bieden wij een zeer interessante workshop aan waar je direct iets aan hebt!

Vraag meer informatie aan
Persoonlijke pagina Henkjan SmitsPersoonlijke pagina Erik Jan Koedijk

BXF trainingen

Ben je geïnteresseerd in de 2-daagse BXF training?

Door de BXF-Trainingen krijg je inzicht in wat jou authentiek maakt. Je focust scherper op je positieve punten, waardoor je besluitvaardiger wordt en effectiever communiceert. Hierdoor haal je het beste uit jezelf en je organisatie. Lees verder..Heb je een vraag voor ons?

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Vijf personen of meer aanmelden of exclusief voor jouw organisatie?

Je wenst graag een factuur te ontvangen omdat je vijf deelnemers of meer wilt aanmelden, of je wilt specifiek een training of workshop voor jouw onderneming? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee dagen contact op!

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Naam organisatie (verplicht)

Je functie:

Je telefoonnummer (verplicht):

Maak hieronder je keuze (verplicht en meerdere selecties mogelijk)


Aantal personen (indien van toepassing):

Opmerking


Schrijf je hieronder kosteloos in voor een webinar van de Business X-Factor

Je functie:

Je telefoonnummer:

Voor welke gratis webinar wil je je inschrijven?


Eventuele opmerkingen: